Noget for alle

Vi har en tilhørende park; denne er ikke vores, men vores gæster har lov til at benytte parken. Bor man hos os, er der gratis entré til både parken og badelandet.

Vi tilbyder blandt andet fremragende fiskesøer, udfordrende legepladser, en kæmpe hoppepude, vandplask i poolen, en 18-hullers minigolfbane, krolf, mooncars – ja, kort sagt er her aktiviteter for alle i alle aldre og masser af muligheder for at finde en hyggelig krog med plads til afslapning. Hvis én dag ikke er nok, kan I også vælge at leje en hytte eller medbringe jeres egen campingvogn, så I kan nyde parken i flere dage.

Butik
Vi har en stor og velfungerende butik, hvor vi selv bager alt vores morgenbrød, rugbrød, flutes med mere. Brødet skal bestilles senest aftenen før inden lukketid.

Mad og drikke
Det er tilladt selv at medbringe mad og drikke i parken. Alternativt kan det købes i vores grillbar, som befinder sig i enden af butikken.

Parken er åben for alle

Vores park er ikke kun åben for campister, men for alle interesserede. Parken er et oplagt sted til dagsture, familiearrangementer m.m. Familiepark West er stedet for gæster, der ønsker en hyggelig tid med masser af oplevelser.

Parken lukker den 20. oktober.

Tjek åbningstiderne for informationen og priserne for de forskellige aktiviteter. 

Masser af aktiviteter