Leje af hytter

Når I bor i hytter, har I naturligvis alle de samme fordele og bekvemmeligheder som campister. Hytterne, der ligger side om side med campingpladsen, er hyggeligt indrettede, så I kan se frem til en rigtig familieferie. Der er kun 20-50 m til wc, bad og køkken, og for de mindste er der kun få meter til legepladsen.

Vores hyggelige A-hytter er udstyret med en ¾ sovesofa i stueetagen, et lille te-køkken med 2 kogeplader, køleskab, kaffemaskine og elkedel. Der er spiseplads til 5 personer og et bord/bænkesæt udenfor. På hemsen findes 4 madrasser. I hver hytte er der 5 dyner og puder. Alle hytterne har vand, og i 5 af hytterne er der også wc.

Der kan tilkøbes park adgang som giver gratis adgang til: Minigolf, krolf, fodboldpool, discgolf, cykelbåde, kanoer, lille eltog, elektrisk svævebane, badeland mm. Der er dog ekstra betaling for fiskeri og mooncar.

Alle hytter skal lejes for minimum 2 dage og prisen er inklusiv forbrug.
Hvis I medbringer hund, opkræves der et gebyr for rengøring ved afrejse.

Tjek priserne for de forskellige hytter. 

Vælg den helt rigtige hytte

Bestil din campingferie i dag

Du kan vælge at overnatte i en af vores ferieboliger, hytter eller bo på vores campingplads, så du kan nyde parken i flere dage. Vi har fri parkering tæt ved indgangen, hvor entrebilletterne købes.