Campingplads for hele familien

I Familieparken har du en enestående mulighed for at kombinere campinglivets glæder med morskab og hobbyer for hele familien. Vi har en velfungerende butik, hvor man kan købe de mest almindelige dagligvarer samt friskbagt brød hver dag – alt sammen til fornuftige priser. Der er også en grillbar i forlængelse af butikken.

Campingpladsen ligger helt oppe ved parken, så der er ikke langt til fiskeri, badeland, mad og drikke samt et væld af aktiviteter. Derudover er der kun få kilometer til Ringkøbing, Vestjyllands hyggeligste købstad, med by- og caféliv i de små gader.

Her er alt, hvad du skal bruge for at holde en perfekt campingferie. Og hvis det ikke er nok, så er der ikke langt til Vesterhavet samt en masse andre attraktioner.

Tjek priserne på vores forskellige muligheder for camping. Alle sæson priser er inkl. park adgang, og til alle parkens aktiviteter (dog undtagen fiskeri og mooncars).

Kombiner campinglivets glæder med morskab og hobbyer for hele familien

I Familieparken har du en enestående mulighed for at gøre netop dette. Campingpladsen ligger helt oppe ved parken, så der er ikke langt til fiskeri og aktiviteter.

Tjek åbningstiderne for informationen og priserne for de forskellige aktiviteter. 

Bestil din campingferie i dag

Du kan vælge at overnatte i en af vores ferieboliger, hytter eller bo på vores campingplads, så du kan nyde parken i flere dage. Vi har fri parkering tæt ved indgangen, hvor entrebilletterne købes.