Fiskeri

Vi har 2 fiskesøer i parken

På pladsen findes der to ørredsøer: den mindste er forbeholdt børn op til og med 10 år. Derudover er der en geddesø, som praktiserer catch and release-princippet.

Ørredfiskeri
Ikke alle er klar over, at ørreden også er et rovdyr, der lever af plankton, insekter, krebsdyr, orme, fisk, padder og små pattedyr. Ørreder kan nå imponerende størrelser, faktisk op til 140 cm i længden og en vægt på op mod 18 kg. I modsætning til geddesøen, er det i ørredsøerne tilladt at tage de fangede fisk med hjem, enten til campingvognen eller vores grill/bålsted. Ørred er en fremragende spisefisk, og der findes mange lækre opskrifter med ørred som hovedingrediens.

Åfiskeri/Laksefiskeri

Hover Å byder på en strækning på 1.000 meter fiskeplads i skøn natur hvor der altså er rige muligheder for nye spændende fiske-udfordringer. I Hoverå er det muligt at fange LAKS, ØRREDER, GEDDER, ÅL. Betaling via. mobilepay ved åen eller betaling i informationen. Det er muligt uden for højsæson at leje hytter til rimelige priser, hvis i skal på herre tur med fiskestangen.

Gedde fiskeri “Catch and Release”

I vores geddesø kører vi med konceptet ”Catch-and-Release” så her er det altså ikke muligt at kunne tage din fangede fisk med hjem. Men til gengæld, garanterer vi en sjov oplevelse med masser af udfordringer og muligheden for at fange en stor gedde. Gedderne skal genudsættes straks efter fangst, hurtigt op, tag et billede og sæt så fisken ud igen.

Gedden er en meget udbredt fisk i Danmark, som findes både i søer og åer. Gedden er faktisk også en af de største rovfisk som vi har i Danmark – hvor deres maksimale længde er op til 150 cm og en maksimal vægt på 25 kg, så det er altså noget af en krabat. I vores geddesø kører vi med konceptet ”Catch-and-Release” så her er det altså ikke muligt at kunne tage din fangede fisk med hjem. Men til gengæld, garanterer vi en sjov oplevelse med masser af udfordringer og muligheden for at fange en stor gedde.

Uden fiske kort gives en bøde på 2000 kr. (250 euro), samt bortvisning fra fiskesøen. Fiske kort købes I informationen på campingpladsen (video overvågning forefindes).

Tjek åbningstiderne for informationen og priserne for fiskeri. 

Bestil din campingferie i dag

Du kan vælge at overnatte i en af vores ferieboliger, hytter eller bo på vores campingplads, så du kan nyde parken i flere dage. Vi har fri parkering tæt ved indgangen, hvor entrebilletterne købes.